Drámai hír érkezett Terence Hillről

Uncategorized Admin Tuesday 7th May 2024

Hihetetlen dolgokat árult el.

Terence Hill és Bud Spencer párosa legendaként maradt fent a magyar tévénézők emlékeiben. Nehéz elhinni, de a két férfi legendás alakításai nem voltak világszerte híresek. Filmjeik csupán pár országban, köztük hazánkban örvendtek elképesztő sikernek. Ebből adódóan a két színész gyakran látogatott el Magyarországra, hogy megismerjék az értük rajongó embereket.

Ezt üzente Bud Spencer és Terence Hill a magyaroknak

Az évek során számos üzenettel is kedveskedtek számunkra, melyek kivétel nélkül arról árulkodnak, hogy mennyire szeretik az itteni közönségüket. Ilyen volt az is, mikor Terence Hill egy videóban arról mesélt, hogy ismerte meg legjobb társát, Bud Spencert.

A videóban azt meséli el, hogy milyen is volt, mikor először találkozott az azóta sajnos elhunyt, Bud Spencerrel az Isten megbocsájt, én nem! című produkció forgatásán. Mint kiderült, a Bud híres ütése, mely bárkit padlóra küldött is itt született és nem akárkin, magán Terence Hillen tesztelte először.

Egyik leghíresebb üzenetük azonban az volt, mikor Spoleto városából egy Olaszországban nyaraló, magyar ikerpár kérésére üzentek az ittenieknek. A két fiúval az oldalán, Terence Hill a magyarokhoz szólt és megköszönte a sokéves támogatást, amit hazánkból kapott. A felvételt számos magyar tévécsatorna, köztük az M2 Petőfi TV-je is leadta.

Ám nem Terence Hill volt az egyetlen, aki üzent nekünk. Maga Bud Spencer is megszólalt pár évvel ezelőtt, mikor elmondta, hogy magyarként büszkék lehetünk arra, hogy egy összetartó nép tagjai vagyunk.

Terence Hill és Bud Spencer párosa legendaként maradt fent a magyar tévénézők emlékeiben. Nehéz elhinni, de a két férfi legendás alakításai nem voltak világszerte híresek. Filmjeik csupán pár országban, köztük hazánkban örvendtek elképesztő sikernek.

Ebből adódóan a két színész gyakran látogatott el Magyarországra, hogy megismerjék az értük rajongó embereket. Az évek során számos üzenettel is kedveskedtek számunkra, melyek kivétel nélkül arról árulkodnak, hogy mennyire szeretik az itteni közönségüket. Ilyen volt az is, mikor Terence Hill egy videóban arról mesélt, hogy ismerte meg legjobb társát, Bud Spencert.

A videóban azt meséli el, hogy milyen is volt, mikor először találkozott az azóta sajnos elhunyt, Bud Spencerrel az Isten megbocsájt, én nem! című produkció forgatásán. Mint kiderült, a Bud híres ütése, mely bárkit padlóra küldött is itt született és nem akárkin, magán Terence Hillen tesztelte először. Egyik leghíresebb üzenetük azonban az volt, mikor Spoleto városából egy Olaszországban nyaraló, magyar ikerpár kérésére üzentek az ittenieknek.

A két fiúval az oldalán, Terence Hill a magyarokhoz szólt és megköszönte a sokéves támogatást, amit hazánkból kapott. A felvételt számos magyar tévécsatorna, köztük az M2 Petőfi TV-je is leadta. Ám nem Terence Hill volt az egyetlen, aki üzent nekünk. Maga Bud Spencer is megszólalt pár évvel ezelőtt, mikor elmondta, hogy magyarként büszkék lehetünk arra, hogy egy összetartó nép tagjai vagyunk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *