FIGYELEM durva videó! Brutális halálos baleset történt ma délután Bakonybélnél: a hátsó ülésbe szorulva nézte végig férje halálát egy idős nő

HÍREK Admin Saturday 21st September 2024

Egy baleset következtében az oldalára borult egy autó Bakonybélnél, amelyben egy idős pár utazott. Az asszony a hátsó ülésbe szorult és végtagjai megsérültek, a férfi pedig a vezetőülésben lelte halálát, amit felesége végignézett. Később a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a sérültet és a holttestet a roncsból.

Hiába riasztottak mentőhelikpotert a helyszínre, a férfinél csak a halál beálltát tudták megállapítani. Bakonybélnél egy rosszul bevett kanyar után csapódott az út melletti dombolnalnak egy idős házaspár autója, majd a becsapódás után a gépjármű az oldalára dőlt. A 66 éves férfi vezette az autót, a felesége pedig a hátsó ülésen utazott.

A baleset után a nő beszorult és végtagsérüléseket szenvedett, nem tudott segíteni férjének.

végig kellett néznie a férfi halálát, akit már a kiérkező mentők sem tudtak megmenteni.
A pápai hivatásos és a zirci önkormányzati tűzoltók siettek a helyszínre és vágták ki a jármű oldalát áramtalanítás után, hogy a párt ki tudják emelni a roncsból, de a férfinek már csak az élettelen testét találták a vezetőülésben.

Perédi Péter, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa szerint több veszprémi mentőegyszéget és egy mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, a nő könnyebb végtagsérüléseit a helyszínen ellátták és stabil állapotban szállították kórházba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *