Most jött a királyi palotából: Sajnos itt a vége: Nem küzd tovább Katalin hercegné

Most jött a királyi palotából: Sajnos itt a vége: Nem küzd tovább Katalin hercegné

Kész, vége: Nem küzd tovább Katalin hercegné: A hercegnő végre belátta, hogy nem tud minden kötelezettségének eleget tenni a gyerekek mellett.

Katalin hercegnének érzelmes beszélgetésben volt része III. Károllyal gyermekei, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg kapcsán. Ebben a témában még a királlyal is szembe megy, ha anyaként úgy látja jónak.

A szakértő, Robert Jobson megállapítása szerint Katalin hihetetlen bátorságot mutat azzal, hogy a legkisebbeket minden más elé helyezi – írja a goodto.com. A rákbetegsége megerősítette ebben: számára a család az első, még ha ezt nem is érti meg a kötelezettségeket gyakran előtérbe helyező királyi család. A pletykák szerint már Erzsébet királynőnek is beszélt a prioritásairól.

Ám míg talán ezt nem vette túl komolyan egykor a hercegnő, a rákbetegsége megerősítette abban, hogy a legfontosabb életterület számára az anyaság. A meglátásait a családdal kapcsolatban világosan közölte mind a néhai királynővel egykor, mind III. Károllyal.

Elmondta, hogy nem fog beleugrani olyan dolgokba, amelyeket nem feltétlenül akar megtenni – állítja egy bennfentes. Bár szerinte ezzel feldühítette III. Károlyt, vélhetően már nem ő sem olyan szigorú ebben a kérdésben.

Az egészségügyi problémái arra sarkallták a heregnőt, hogy megoldásokat találjon, hogyan tudja a legjobban menedzselni kötelességeit az anyasággal: Nagyon nyugodt. Ő egy olyan ember, aki megoldásokat akar találni, és felülemelkedni a drámán.

Azt hiszem, tekintettel arra, amin keresztülment, nem akar időt vesztegetni, amikor az egészségéről van szó. Gyermekei nagyon, nagyon fiatalok, ez az időszak nem jön vissza.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *