đŸ–€ Döbbenetes tragĂ©dia törtĂ©nt vasĂĄrnap ESTE! đŸ–€ Erre sajnos nincsenek szavak… Hatalmas nĂ©v tĂĄvozott közĂŒlĂŒnk! Ugye tudjĂĄtok, ki volt Ɛ:

đŸ–€ Döbbenetes tragĂ©dia törtĂ©nt vasĂĄrnap ESTE! đŸ–€ Erre sajnos nincsenek szavak… Hatalmas nĂ©v tĂĄvozott közĂŒlĂŒnk! Ugye tudjĂĄtok, ki volt Ɛ:

Erre sajnos nincsenek szavak.. Elhunyt Sajtos Katalin, a romĂĄn nƑi jĂ©gkorong-vĂĄlogatott oszlopos tagja. SĂșlyos betegsĂ©g következtĂ©ben elhunyt Sajtos Katalin, a romĂĄn nƑi jĂ©gkorong-vĂĄlogatott Ă©s a CsĂ­kszeredai Sportklub nƑi hokicsapatĂĄnak volt jĂĄtĂ©kosa.

A hazai nƑi jĂ©gkorong emblematikus alakja, Sajtos Katalin, becenevĂ©n Kasky, az utĂłbbi idƑben kitartĂłan kĂŒzdött egy nehĂ©z betegsĂ©ggel. 24 Ă©ven ĂĄt volt a CsĂ­kszeredai Sportklub Ă©s a vĂĄlogatott egyik meghatĂĄrozĂł jĂĄtĂ©kosa, ez idƑ alatt szĂĄmos bajnoki cĂ­met Ă©s egyĂ©ni kitĂŒntetĂ©st is szerzett.

„Nagyon fog hiĂĄnyozni az a kedvessĂ©g Ă©s öröm, amit mindannyiunkkal megosztott! Mindig a szĂ­vĂŒnkben maradsz!” – olvashatĂł a RomĂĄn JĂ©gkorong-szövetsĂ©g (FRHG) közössĂ©gi oldalĂĄn.

„A rĂĄ mindig jellemzƑ törhetetlen kitartĂĄssal kĂŒzdött a vĂ©gsƑkig, de a harcosunk most megpihen. Az a vĂ©gtelen, feltĂ©tel nĂ©lkĂŒli szeretet, jĂłsĂĄg Ă©s öröm, amit tƑle kaptunk mindvĂ©gig, nagyon fog hiĂĄnyozni.

PĂłtolhatatlan! MindörökkĂ© szeretni fogunk szĂŒntelenĂŒl Ă©s töretlenĂŒl, szĂ­vĂŒnkben mindig Ă©lni fogsz. Nyugodj bĂ©kĂ©ben, drĂĄga Kasky!” – bĂșcsĂșzott el jĂĄtĂ©kosĂĄtĂłl a CsĂ­kszeredai Sportklub.

ForrĂĄs

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *