Szikora Róbert megmutatta ritkán látott feleségét Zsuzsát, akivel már 50 éve vannak együtt

Szikora Róbert megmutatta ritkán látott feleségét Zsuzsát, akivel már 50 éve vannak együtt

Szikora Róbert fél évszázada hordja a tenyerén a feleségét. A mai napig állandóan udvarol Zsuzsának. Több mint negyven éve tartó töretlen siker – ezt tudhatja magáénak az R-Go frontembere, Szikora Róbert. Van olyan az életében, ami még pályafutásának kezdetétől is régebbre nyúlik vissza: a szerelem. Már ötven éve, hogy együtt vannak a feleségével.

Az énekes számára fontos, ne okozzon csalódást a rajongóinak, ha találkoznak vele, vagy látják a színpadon. Sokat tesz azért, hogy jó formában maradjon. A házasságára is igaz ez, fél évszázada törekszik rá, hogy mintaférj legyen.

Szikora Róbert és felesége

– A feleségem mellett már több mint ötven éve kitartok, és ezen nem is kívánok változtatni. Zsuzsikával együtt kezdtük az életünket, és együtt is fogjuk befejezni! – szögezte le a Story magazinban.Hirdetés

Azzal folytatta, nem tudna elszámolni a lelkiismeretével, ha felrúgná a házasságát. Ő még abban a korban nőtt fel, amikor az elromlott dolgokat megjavították, nem kidobták.

– És ez nemcsak a kávéfőzőre, a rádióra, a tévére igaz, hanem a kapcsolatokra is. A szerelem egy idő után átalakul, de ha mindketten eleget teszünk a házasságunkért, akkor bizony vissza-visszaköszönnek a nagy érzelmek.

Hozzátette, ő hisz az állandó udvarlásban, még ötven év után is szeretne tetszeni a feleségének.

Az HBO Aranyélet című sorozat 2. évadának díszbemutatója. /bemutató – premier/, Image: 304122088, Fotó: Schumy Csaba

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *