Tasnádi Péter titokban megházasodott: ő a 29 évvel fiatalabb, hetedik felesége a volt maffiafőnöknek

Tasnádi Péter titokban megházasodott: ő a 29 évvel fiatalabb, hetedik felesége a volt maffiafőnöknek

Tasnádi Péter, vagy ahogy sokan nevezik, “a magyar keresztapa” a poklok poklát járta meg, amikor elveszítette a közös gyermekükkel várandós, fiatal feleségét.

A maffiafőnök kisebb megszakításokkal összesen 16 évet töltött börtönben többek között önbíráskodás, súlyos testi sértés, zsarolás, lőfegyverrel visszaélés és bűnszervezetben elkövetett emberölés kísérlete miatt.

A Magyar Ökölvívó Szövetség korábbi elnökségi tagjára most viszont újra rátalált a szerelem és titokban el is vette a kedvesét.

Titokban hetedik alkalommal is megházasodott Tasnádi Péter, miután az új párjával eljegyezték egymást. A 29 évvel fiatalabb kedvese az első randevúkon azt hitte, egy fizikus professzor ül vele szemben, a fiától tudta meg, hogy valójában az egykori gengszterrel van dolga, de egy pillanatig sem félt. Már 5 éve alkotnak egy párt, de Tasnádi Adrienn először szólalt meg a kapcsolatukról a Tények Plusznak:

Különös módon indult a kapcsolatuk

“Amikor megismertem Pétert, akkor nem tudtam, hogy ő kicsoda. Az történt, hogy 2019-ben szólt a fiam, hogy meghalt a Luca néni. A Luca néni Péter felesége volt, és nekem Egerben ő volt a szomszédom, sokat vigyázott a fiamra. Mondtam a fiamnak, hogy derítse ki, mikor temetik, és a fiam adott egy elérhetőséget, hogy ő Luca néninek a férje. (…) Írtam Péternek, de igazából nem tudtam egy-két hónapig, hogy kivel beszélgetek, meg ő se tudta…” – kezdte mesélni, majd így folytatta a megismerkedésük történetét:

“Izraelbe elég sokat jártam, és kérdeztem a Pétertől, hogy szeretne-e onnan valamit, héber könyvek kellettek neki. Hoztam neki, és találkoztunk, hogy odaadjam neki a könyveket, ekkor találkoztunk először. 

Néztem a Pétert, hogy nekem olyan ismerős valahonnan. Aztán eszembe jutott, és mondtam neki: Professzor úr, az ön könyveiből tanultam a vektorszámítást! Megállt a kezében a kanál, azt mondta ‘írtam egy-két könyvet, de nem pontosan erről’. Meg voltam róla győződve, hogy a Tasnádi professzorral beszélgetek, aki a fizikakönyveket írta, de a Péter nem mondta, hogy nem ő az”

 – nevetett Adrienn, akinek a fia mesélte el, hogy egészen más dolgokkal foglalkozik Péter.

Ő Tasnádi Péter új felesége:

Engem nem foglalkoztat, hogy ki kicsoda vagy, hogy ki mit csinált, mert ez nem tartozik rám. Én úgy vagyok az emberekkel, hogy azt veszem figyelembe, hogy velem milyen. Amennyiben velem normális, akkor engem egyáltalán nem érdekel, hogy ő mit csinált vagy mit nem csinált” – jelentette ki őszintén az Asperger-szindrómás feleség, hozzátéve, mindig figyelmes vele a férje.

“Ezért van az, hogy nagyon sok esetben nem tudom felmérni a következményeket” – említette meg.

Adrienn egyébként egyszerre több dologgal is foglalatoskodik könyvkiadó kft.-je van, rendszergazdaként és szoftverfejlesztőként tevékenykedik, jelenleg egy grafikus tanfolyamot is végez, valamint rendezvényszervezőként is megállja a helyét.

A kapcsolatuknak már ki kellett állnia egy-két próbát, például, amikor kattant a bilincs Tasnádi csuklóján, mert megbízásból megfenyegettek egy nőt, aki nemrég vált el férjétől. Adriennt is megrohanták ekkor a kommandósok, aki mit sem sejtve, otthon aludt az ágyában. Azt hitte, Péter nem vitt kulcsot:

“Verték nekem fél 1-kor az ajtót, kinyitottam, a TEK-esek szó szerint a fejemhez fogták a gépfegyvereket, mondom, miért nem csengettek. Az egyik nagyon ordított, hogy hagyjam el az ingatlant, mondtam, nem hagyom el, csak ha felvettem a cipőmet, mert én anélkül nem megyek ki!” – idézte fel a kellemetlen incidenst.

Tasnádi mellett az új párja mindennek ellenére kitartott, tavaly hozzá is ment feleségül, ráadásul a 20 éves fiát, Bazsit is a sajátjaként neveli a volt maffiafőnök.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *