Felborult egy foglyokat szállító autóbusz… De ahelyett, hogy az 50 rab megszökjön, ezt tették…

Felborult egy foglyokat szállító autóbusz… De ahelyett, hogy az 50 rab megszökjön, ezt tették…

Kicsit gondolkozz el azon, hogy mit tudsz a szögesdrót mögötti életről? Mit tudsz a foglyokról? Sokan úgy néznek a börtönben élő emberekre, mintha ők a társadalom szégyene lennének. Sokan úgy gondolják, hogy a fogvatartottak legfőbb célja, hogy megszökjenek a börtönből, vagy ha ez nem sikerül, akkor legalább valamilyen formában csökkentsék a büntetés letöltésének az idejét, és minden bizonnyal, egyik rab sem hagyna ki egy ilyen lehetőséget.

Nemrégiben egy autóbusz, amely 50 fogvatartottat szállított, összeütközött egy hatalmas teherautóval a sivatagi úton, Arizónában. Egy ilyen helyzet tökéletes pillanat a menekülésre. De senki sem gondolta volna, hogy a rabok mit fognak tenni… Miután elolvastam ezt a történetet, újra hinni kezdtem az emberiségben!

Ahelyett, hogy amilyen gyorsan csak tudnak elmeneküljenek, a baleset helyszínen maradtak és egyszerűen segíteni kezdtek a sebesülteknek. Meg kell említenünk, hogy az áldozatok és sebesültek száma magas volt… Az ütközés következtében a buszsofőr, és több mint 20 fogoly súlyos sérüléseket szenvedett.

Azt hiszem, hogy jobb lenne elhagyni az ítélkezést, előítéletet és jobb lenne ha más szemszögéből is meg tudnánk ítélni a dolgokat. Még a közönséges bűnözők is együtt tudnak érezni másokkal. Bármilyen helyzetben is vagyunk, maradjunk emberségesek! Oszd meg ezt a lenyűgöző történetet barátaiddal is! Ritka eset…

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *