1 perce érkezett! Sosem látott Hatalmas balhé! Magyar Péter ma este kegyetlenül kiosztotta Rogán Antalt!

1 perce érkezett! Sosem látott Hatalmas balhé! Magyar Péter ma este kegyetlenül kiosztotta Rogán Antalt!

Hallod-e te Rogán Antal?! Tényleg azt gondolod, hogy ha a suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a gyermekeim anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzánk, akkor ezzel eltántorítasz minket attól, hogy tégláról téglára visszavegyük a hazánkat?

Itt jelzem, hogy ha bármely sajtóorgánum, vagy más jogi személy, vagy akár magánszemély ilyen állítást megfogalmaz, akkor azokkal szemben egyenként büntetőeljárást kezdeményezek, mivel ezen vádak totálisan abszurdak és minden valóságalapot nélkülöznek.

Ahogy már az első interjúmban elmondtam, ismerem a hatalom működését, mindenre fel vagyok készülve, a legmocskosabb eszközök bevetése csupán annak a visszaigazolása, hogy a hatalom valóban tart tőlem és valóban oda ütök, ahol az legjobban fáj nekik, így egy bizonyos határig éppen ez tesz annyira ütésállóvá, hogy ezek a nemtelen, szánalmas próbálkozások leperegjenek rólam.

Ez a bizonyos határ a családom. A volt feleségem mindig a három gyerekem anyja lesz és ezért a családom része marad.

Ha azzal vádolnak (persze nem nyíltan, csak aljasul, arc nélkül sejtetve, hiszen a vád hamis, nem igaz), hogy én őt valaha is bántottam, azzal nemcsak engem támadnak vagy a közös múltunkat gyalázzák meg, hanem őt is bántják, megalázó helyzetbe hozzák. Ami ennél is súlyosabb: itt a három kiskorú gyermekünkről is szó van, akiket bármi áron megvédek, ha rajtuk keresztül támadnak, az olyasmi, amit sosem fogok büntetlenül hagyni.

Az olyan, módszeresen, titkosszolgálati eszközökkel a suttogó propaganda révén terjesztett rágalmat, mint a családon belüli erőszak, nem lehet félvállról venni. És ebben a saját jó hírem védelme az utolsó a szempontjaim közül.

Azt is elmondtam az első interjúmban, hogy a hatalom nyomás alá akart helyezni az első különköltözésünk során és ehhez többek között egy, egészen tegnapig általam nem ismert tartalmú titkosított rendőri jelentést is felhasználtak.

Két hete megkeresett az egyik legnagyobb online hírportál oknyomozó újságírója azzal, hogy egy, a 2020. december 29-i családi vitánk után a hatalom által készített és betárazott titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől (!) és annak tartalmáról kíván beszélni velem.

Így tegnap végre megismerhettem azt a jelentést, aminek készítésekor engem nem kérdeztek meg. A sejtésem beigazolódott, egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadtságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *