Megdöbbentette az országot a gyászhír! Stroke miatt hunyt el a Jászai Mari-díjas színészlegenda

Paudits Béla 1949 augusztus 19-én született, 74 születésnapját ünnepelte volna idén. Öt évvel ezelőtt hunyt el agyvérzés után a kórházban a hányatott sorsú legendás színművész.

A színpadon állva mindig elvarázsolta a közönségét, mindegy, milyen problémákkal küzdött épp vagy milyen nehéz szívvel ült le a nagyérdemű, a Jászai Mari-díjas művész egy időre az összes gondjukat elfeledtette velük.A színészről az Újságmúzeum Facebook-oldalán is megemlékeztek.

A bejegyzés alatt több száz komment olvasható:Imádtam minden szerepében! Csodálatos művészt veszítettünk! Emlékét szeretettel megőrizzük! Nyugodjon békében!Élete végére mindennapjai kilátástalanná váltak, elkeseredett.

Fantasztikusan énekelt, játszott!! Olyan szomorú befejezése volt életének. Nyugodjon békében! Utolsó éveiben komoly betegségekkel és anyagi problémákkal küzdött. 2018 júniusának elején stroke miatt kórházba került. 2018. június 13-án hunyt el a Szent János Kórházban.

“Tehetséges színészként indult a pályája, minden adottsága megvolt hozzá, hogy elsősorban a zenés műfaj kiváló művészeként élje le az életét, de végül Paudits Béla korunk egyik legtragikusabb sorsú művésze lett.

Több darabban láttam, sőt a Fészek klubban is voltam egy önálló estjén, nagy művész volt, de én mindig valami különös, megmagyarázhatatlan belső szomorúságot, egyfajta szorongást éreztem a játékában. Azt hiszem, mindig egy nyughatatlan lélek volt. Sajnáltam, mert sokkal többre volt érdemes. Remélem, azóta megtalálta a lelki békéjét” – fejtette ki hosszasan véleményét a színész egyik rajongója.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *