Nem hallgat tovább, kitálalt Hajdú Péter a Varga Juditos interjúról

Nem hallgat tovább, kitálalt Hajdú Péter a Varga Juditos interjúról

Az elmúlt napokban egy meglehetősen érdekes fotó keltett hullámokat az interneten, melyen Varga Judit igazságügyi miniszter és Windisch László Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnök kéz a kézben látható.

A felvétel már nem új, de újra terjedni kezdett a közösségi média felületein, miután a kép háttérbéli alakját sokan Hajdú Péternek vélték az utóbbi napokban.

A képen láthatók között Hajdú Péter is feltételezett jelenléte külön figyelmet kapott az online térben, különösen azután, hogy Hajdú szerdán egy interjút készített a Frizbi című YouTube-műsorban a korábbi igazságügyi miniszterrel, Varga Judittal, aki egyben Magyar Péter, a műsorvezető korábbi férjének fizikai és verbális bántalmazásairól beszélt.

Hajdú Péter Instagram-oldalán reagált először a képen kialakult helyzetre, tagadva, hogy ő lenne a felvételen látható személy. Sőt, azt is hozzátette, hogy soha nem is találkozott Varga Judittal az interjú előtt, és nem is így néz ki hátulról.

Az események folytatásaként Hajdú megjegyezte, hogy a posztot indító férfi oldalának tanulmányozása során arra a következtetésre jutott, hogy nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, ami azonban szerinte nem indokolja a hamis információk terjesztését.

Az ügy kapcsán Hajdú Péter végül mindenkitől kellemes húsvétot kívánt, ezzel lezárva a vitákat kiváltó eseményeket az interneten.

A történtek ismét rávilágítanak arra, hogy az online térben gyakran előfordulnak félreértések és téves információk terjedése, amelyek hozzájárulnak az online pletykák és találgatások számának növekedéséhez.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *