Most jött!! Bajban van Varga Judit? Zokogásban tört ki, mikor megtudta.. Nagyon durva, de EZ várhat rá

Most jött!! Bajban van Varga Judit? Zokogásban tört ki, mikor megtudta.. Nagyon durva, de EZ várhat rá

Magyar Péter kedden tette közzé a hangfelvételt, amelyen volt felesége, Varga Judit beszél a Völner–Schadl-ügyről. A Diákhitel Központ egykori vezetője korábban azt állította, hogy az egykori igazságügyi miniszternek ebből nem lehet baja. A jogász ügyvédje, Bárándy Péter vitathatónak tartja ezt az állítást.

Ahogy az Index beszámolt róla, Magyar Péter kedden újra az ügyészségen járt, majd nyilvánosságra hozta a hangfelvételt, amin volt feleségével beszélget a Völner–Schadl-ügyről. A hangfelvétel leiratát ide kattintva olvashatja el. A beszélgetésben több személyt név szerint említenek, róluk itt írtunk részletesebben. 

Magyar Péter korábban arról beszélt, hogy a nyilvánosságra hozott hangfelvétel nem árthat Varga Juditnak, ugyanis volt felesége nem követett el semmit, az ügyben feljelentési kötelezettsége sem volt.

A Magyart képviselő Bárándy Péter a Népszavának adott interjúban fejtette ki, hogy a hangfelvétel alapján a bűnpártolás, a hivatali visszaélés és a minősített adattal való visszaélés gyanúja is felmerül. 

AZ ÜGYVÉD VITATHATÓNAK NEVEZTE MAGYAR PÉTER ÁLLÍTÁSÁT, MISZERINT NEM LEHET BAJA A FELVÉTELBŐL VARGA JUDITNAK. 

Bárándy Péter úgy látja, hogy a volt miniszter „olyan titkokat osztott meg az akkori férjével, amelyeket nem lett volna szabad elmondania”. 

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel miatt szerdán tanúként hallgatta meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Varga Juditot, erről itt írtuk részletesen. 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *