1 perce kaptuk a hírt : Újabb legenda került kórházba: mindenki a gyógyulásáért imádkozik… Élet és halál között lebeg a magyar mulatós sztár! Kiderült, mi történt vele! Ugye tudjátok, ki Ő:

Szörnyű hírt közölt ma a követőivel MC Hawer. Zenekara másik tagját, Tekknő Mikit ma reggel kétoldali szívinfarktus érte.

Azonnal kórházba szállították, életmentő műtétet hajtottak végre. Mint utólag kiderült, a három fő ér közül a jobb- és a baloldali záródott el, a jobboldali teljesen, a bal pedig 90%-ban.

Emiatt egyébként ő hónapok óta panaszkodott zsibbadásra, de azt hitte, az ízületeivel van valami, ám ez mind az előjele volt annak, hogy záródnak el az erek – mondta letörten MC Hawer.

Közölte, zenésztársa és barátja túl van a műtéten ám a következő 24 óra még kritikus lesz számára.„Azt mondták, 24 óráig kritikus állapotban van, nagyon bízunk benne, hogy nem lesz nagyobb baj. Ha ebből felépül, vele akkor sem találkozhattok egy hónapig a színpadon.

Ez csomó dilemmát vet fel jelen pillanatban, hiszen legalább 20 fellépés le van kötve erre az időszakra. Megpróbálom egyedül megoldani, természetesen ebből ugyanúgy ő is részesül majd. Jelen pillanatban azt kérném, hogy imádkozzatok, szurkoljatok a gyógyulásáért!

Aggódunk mindannyian, a barátok, a család, de bízunk a legeslegjobbakban” – zárta mondandóját MC Hawer.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *