Mi történt? KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK PINTÉR TIBORT – VIDEÓ

Mi történt? KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK PINTÉR TIBORT – VIDEÓ

KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK PINTÉR TIBORT, ELŐADÁS KÖZBEN ÉRTE BALESET – VIDEÓ

A kitartó színész sérülten is végigjátszotta a darabot.

Hihetetlen, de igaz. Pintér Tibor öt héttel ezelőtt előadás közben szenvedett súlyos balesetet, de a profi előadó lélekjelenléte és hihetetlen testi ereje miatt a nézőknek fel sem tűnt, hogy a sztár eltörte a bokáját az egyik esésnél.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója a gálaműsoruk során szenvedett balesetet, miután az előadás során elengedte őt egy fémszerkezet, ami a magasba tartotta. Az esés közben pedig sajnálatos módon eltörte a bokáját a színész.

Pintér Tibor előadás közben törte el a bokáját!

Az elmúlt hetek sokadik színházbalesete volt már ez, amelynek részleteiről maga Pintér Tenya mesélt a reggeli Mokka adásában:

Nem számítottam erre és kifordult a bokám, úgyhogy végül el is tört, nagy szerencse, hogy nem kellett operálni. De, ami nagyon fontos, hogy utána nem mentem egyből kórházba, hanem végigjátszottam az előadást. Nem nagyon éreztem az adrenalintól, hogy mekkora a baj, de azt tudtam, hogy valami gáz biztosan van. Végigjátszottam és utána mentünk el a baleseti sebészetre

– mondta el a műsorban a színész. A gipsz néhány hétig még rajta lesz a sztáron, azonban ugyanúgy dolgozik tovább, mert amikor nem színészkedik, akkor igazgat és rendez is. Emellett pedig szerelmeIlyés Jennifer ápolgatja.

Ha kíváncsi vagy a balesete részleteire, akkor itt tudod megnézni a TV2 Mokka adását:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *