Magyar Péter újra posztolt, most a rendőrségnek üzent

Magyar Péter újra posztolt, most a rendőrségnek üzent

Magyar Péter egy vasárnapi Facebook-posztjában említett titkos rendőri jelentés miatt indít feljelentést, amelynek állítása szerint soha nem kellett volna nyilvánosságra kerülni.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, vasárnap Magyar Péter még mielőtt személyesen Varga Juditnak címzett egy üzenetet közzétett egy posztot, melyben gyakorlatilag elébe ment a „suttogó propagandának”, amely szerinte családon belüli erőszak elkövetőjeként akarja őt beállítani.

Megemlítette, hogy egy családi vitájukról készített jelentést változtattak át – állítása szerint – ellene felhasználható anyaggá. Leírta, hogy „az egyik legnagyobb online hírportál oknyomozó újságírója” – akit a mai posztjában a HVG újságírójaként azonosított – megkereste egy 2020. december 29-i családi vita után készített titkos rendőri jelentés miatt. Az újságíró állítólag ezt magától a rendőrségtől kapta meg.

Friss posztjában egyenesen a rendőrséghez fordult:

Tisztelt Rendőrség!

Kérem, hogy a tegnapi posztomat értékeljék feljelentésként és rendeljenek el nyomozást annak kiderítésére, hogy a rendőrség állományából ki, milyen céllal és kinek az utasításából szivárogtatta ki az említett, hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést.

Kérem, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságíróját, aki állítása szerint a rendőrségtől kapta meg a dokumentumot.

A feljelentést természetesen hivatalos formában is eljuttatom Önöknek

– írta Magyar Péter, aki egyébként ma közzétette a Schadl–Völner-féle korrupciós botrány nyomozati irataiban szereplő személyek – vélt vagy valós – teljes nevét is.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *