Most érkezett a hír Magyar Péterről – Íme, a hajmeresztő részletek!

Most érkezett a hír Magyar Péterről – Íme, a hajmeresztő részletek!

Magyar Péter előállt azzal, milyen jelentést olvasott magáról: van ebben minden, vitájuk Varga Judittal és az exneje testőreivel – Íme, a hajmeresztő részletek:

Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje március 15-én, Budapesten / Fotó: Knap Zoltán

Magyart Péter nyilvános Facebook-posztban ment elébe az állítása szerint „suttogó propagandának”, és leírta, mivel találták meg.

Magyar Péter, a politikussá avanzsáló korábbi állami cégvezető, nem mellesleg Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje friss Facebook-posztjában arról ír: egy családi vitájukról készített jelentést változtattak át állítása szerint ellene felhasználható anyaggá.

Innentől őt idézzük szó szerint:

„Két hete megkeresett az egyik legnagyobb online hírportál oknyomozó újságírója azzal, hogy egy, a 2020. december 29-i családi vitánk után a hatalom által készített és betárazott titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől (!), és annak tartalmáról kíván beszélni velem. Így tegnap végre megismerhettem azt a jelentést, aminek készítésekor engem nem kérdeztek meg. 

A sejtésem beigazolódott, egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben. 

A valóság persze egészen más volt. Arról volt pusztán szó, hogy egy veszekedés után a volt feleségem bejelentette, hogy egy általam nem ismert időszakra és helyre elviszi a közös gyerekeinket, amibe én nem akartam beleegyezni.

És ahelyett, hogy ezt felnőtt emberek módjára sikerült volna négyszemközt rendeznünk, az eljárásba bevonásra kerültek az állami testőrök, akik konkrétan megakadályoztak abban, hogy a gyermekeimhez odamenjek. É

n ezzel az esettel akkor nem álltam a nyilvánosság elé, éppen a gyermekeink védelme érdekében. A kapcsolatunk rendezése után többször kértem a volt feleségemet, hogy megismerhessem a titkosított jelentést, ami tudomásom szerint a belügyminiszter és a miniszterelnök asztalán is járt. Mindig elutasítást kaptam.

Hogy a rendőri jelentés tartalmának nagy része hamis, fiktív elemekből áll, onnan is tudható, hogy amennyiben nem így lett volna, akkor mind a testőröknek, mind az érintett kormánytagoknak hivatalból feljelentést kellett volna tenniük. Ilyet természetesen sosem tettek, hivatalos eljárás sosem indult ellenem, mivel a cél nem is ez volt, hanem hogy fogható legyek. Ahogy mindenki az a rendszerben.

Magyar hozzáteszi azt is, a családja elleni támadás az a határvonal, amin nem enged átlépni, és büntetőfeljelentéssel fenyeget meg mindenkit, aki az általa említett titkos jelentést nyilvánosságra hozza. Hozzátette írásában, a hatóságoknak haladéktalanul vizsgálatot kellene indítaniuk azzal kapcsolatban, hogyan szivároghatott ki egy ilyen anyag, illetve a politikai és szakmai felelősség vállalására, egyben lemondásra szólította fel a rendőri vezetőket és a belügyminisztert is.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *