Szomorú bejelentést tett Mikes Anna. Senki nem gondolta, hogy ez lesz a vége

Szomorú bejelentést tett Mikes Anna. Senki nem gondolta, hogy ez lesz a vége

A közösségi oldalán közölte.

Mikes Anna, akit leginkább a “Dancing with the Stars” című műsorból ismerhetünk, most a csalók áldozatává vált!

Az utóbbi időben egyre gyakoribbak a közösségi média átverések, ahol aljas csalók másolják le a sztárok profiljait a közösségi oldalakon, vagy éppen társkereső oldalakra regisztrálnak a hírességek fotóival és nevével.

Az elmúlt időszakban egyre több sztár szembesült hasonló problémával, nemrég például Bódi Guszti és családja is áldozatául esett ilyen visszaélésnek.

Most Mikes Anna szenvedte el ugyanezt a borzalmat. Egy ismeretlen alak megpróbált visszaélni a nevével és közösségi média profiljával.

Anna azonban nem hagyta annyiban! Azonnal lépett, és a követői segítségét kérte, hogy segítsenek neki felszámolni a kamu oldalt, és azonnal jelentsék a csalót.

Anna párját, Krausz Gábort is érintette már hasonló bűncselekmény. Ő egy társkereső oldalon bukkant fel, ahol valaki más regisztrált a nevével és fotóival.

Egy ilyen átverés nem csak a hírnév romlását okozza, hanem a magánéleti biztonságot is veszélyezteti. A helyzet kezelésében a közösségi média felhasználói is kulcsszerepet játszhatnak, hiszen minél többen jelzik a hamis profilokat, annál gyorsabban és hatékonyabban tudnak fellépni az ilyen jellegű visszaélések ellen.

Forrás: Origo.hu

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *