Itt a vége! Drámai hír érkezett!Rossz hírek jöttek Papp Ritáról!

Nem képes színpadra lépni, mivel hallásproblémája nem mutat javulást.

Bodnár Attila február elején osztotta meg először, hogy koronavírus-fertőzését követően súlyos szövődmény jelentkezett nála, ami veszélyezteti hallását.

A Modern Hungária egykori frontembere a Fókusznak nyilatkozva elmondta, hogy rendkívül elkeseredett. Fejében csengés és visszhang hallatszik, emellett állandóan sziszegő, magas frekvenciájú hangokat érzékel, miközben a külvilág zajait alig-alig fogja fel.

A 73 éves művész jelenleg új dalok megalkotásán fáradozik, azonban halláskárosodása miatt nem áll módjában koncertezni. Szüntelenül látogatja az orvosokat a gyógyulás reményében, hiszen számára és feleségének, Papp Ritának a színpad nem csupán hivatást, de megélhetést is biztosít.

Tudod mennyi nyugdíja van a Papp Ritának? Valami 60 ezer forint, vagy mennyi. Nekem meg, ha igaz, ugye mindig változtatgatják, fene tudja, olyan 120-130 ezer körül van. Hát abból nem lehet megélni– mondta.

A mai 28-40 éves felnőtt anyukáknak és apukáknak készítettük a feltöltést és szánjuk valamint ajánljuk szíves figyelmébe kizarolagosan, akik a Rita slágerein nőttek fel.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *