Úristen! Mi lesz itt!? NAGYON bedurvult Magyar Péter! Ma reggel újabb központi embert nevezett meg és megsemmisítő bizonyítékokkal állt elő:

Az egykori NER-hez kötődő ügyvéd nem maradt csendben. Ahogy arról korábban már hírt adtunk, Varga Judit egykori férje, Magyar Péter, a pedofilbotrány kirobbanása után gyorsan a figyelem középpontjába került, amikor két nappal ezelőtt egy élő Partizán-műsorban tárta fel a Fidesz-közeli bűnszervezet működését. Az esemény óta a kormányzati média egyre hevesebben támadja őt.

Magyar hiteltelenítésére Rogán Antal és csapata azt a narratívát építette fel, hogy Magyar csupán egy sértődött személy, aki bosszúból támad, miután elvesztette állami megbízatait, így például az MBH Bank felügyelőbizottságának tagságát is.

A valóságban azonban Magyar önként távozott a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó banktól. Ezt bizonyító dokumentumot osztott meg kedden este az a NER-rendszerből kiábrándult ügyvéd, aki most az egész ország figyelmét magára vonja.

Íme, Magyar Péter legutóbbi közleménye: Kiteszem ide a Mészáros féle MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra.

Talán még ma kikerül a tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól.

A valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indítok és ha szükséges, személyiségi jog pert is, csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést. 

Ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlom a bicskei áldozatoknak. Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb).

Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze. Pár nap után végre felébredt (felébresztették?) a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen megkezdték a személyeskedő lejáratásomat.

Én egyébként sokukkal személyesen jó viszonyban vagyok és a továbbiakban sem foguk rájuk haragudni, mert mindenkinek meg kell élnie valamiből… Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *