1 PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött. A 95-ös km-nél csak a belső sáv járható.

Az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán, a 104-es és a 114-es km között a Hegyeshalom felé tartókat a leállósávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, Budapest felé a külső és a leállósáv járható, ez utóbbi oldalon torlódik a forgalom.

Az M0-s autóút déli szektorában, a 6-os főút csomópontjánál, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon karbantartási munkát végeznek. A 14-es km-nél a külső sávot lezárták.

10-es főúton az ürömi elágazás közelében a 11-es és a 12-es km között buszmegállót és gyalogosátkelőhelyet építenek. Napközben 8.00 és 16.00 között 40 km/órás sebességkorlátozást vezettek be és útszűkületen kell áthajtani. Napközben gyakori a torlódás.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a 26103. jelű Sajógalgóc bekötő utat teljesen lezárták, kerülni Dubicsány felől, földúton lehet.

Vas és Zala, továbbá Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyékben a nagy mennyiségben lehullott csapadék miatt számos helyen vízátfolyások, kisebb árvizek keletkeztek, melyek következtében több mellékutat is le kellett zárni.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

FOTÓK:ILLUSZTRÁCIÓ!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *