A súlyos beteg Revicky Gábor szívhezszóló üzenete

Mondandója mindenkit megérintett.

Reveczky Gáborral megtörtént az, amitől mindnyájan rettegünk, mikor az orvosok rákkal diagnosztizálták. Prosztatarákja áttétes lett és megtelepedett a csontjaiban. A kemoterápiás kezelést eleinte elutasította, de végül rávette magát. Azóta is a gyógyulásán munkálkodik, habár ebben akadnak nehézségek. A szakemberek tanácsára próbál sok folyadékot bevinni, de a dohányzásról sehogy se tud lemondani. Most a Kossuth Rádióban nyilatkozott állapotáról és megrázó dolgokat árult el.

„EGY JÓ ELŐADÁS, AMIT A SZÍNÉSZ IS IMÁD, GYÓGYSZER A NÉZŐNEK, MERT ARRA AZ IDŐRE ELVISSZÜK EGY MÁSIK VILÁGBA, AHOL JÓL ÉRZI MAGÁT, ÉS ÓRIÁSI GYÓGYSZER A SZÍNÉSZ SZÁMÁRA IS” – INDOKOLTA MEG A SZÍNÉSZ, HOGY MIÉRT DOLGOZIK MÉG BETEGEN IS.

Habár gyógyulása érdekében vállalta a kemoterápiát, nem tudta, hogy az is súlyos mellékhatásokkal jár. Vezetni, mint korábban, már egyáltalán nem tud, így nem mer a kormány mögé ülni.

„A HATODIK KEMOTERÁPIA ÓTA SZÉDÜLÖK. ALAPVETŐEN, HA MEGYEK BÁRHOVÁ, VAGY ÜLÖK, NINCS PROBLÉMÁM, DE HA BEÜLÖK AZ AUTÓBA VEZETNI, AKKOR ÁJULÁS ELŐTTI ROHAMAIM VANNAK” – VALLOTTA BE REVICZKY.

Végül, egy üzenetet adott át a hallgatóknak, mely mögött végtelen bölcsesség húzódik.

„SAJNOS RETTENETESEN NEHÉZ ELÉRNI, DE PRÓBÁLJUK MEG SZERETNI EGYMÁST. TEGYÜNK MEG MINDENT EZÉRT, MERT A SZERETET MINDENKIT MEGGYÓGYÍT”. – ZÁRTA SORAIT A KOSSUTH- ÉS JÁSZAI MARI-DÍJAS SZÍNÉSZ.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *