Súlyos balesetet szenvedett Hunyadi Donatella

A Dancing with the Stars televíziós show negyedik évadának közeledtével az izgatott nézők és rajongók alig várták, hogy kedvenceiket újra a parketten láthassák. Azonban, még mielőtt a kamerák bekapcsoltak volna, a próbák során egy váratlan esemény borzolta a kedélyeket.

Így szenvedett balesetet Hunyadi Donatella

Nem sokkal az első élő adás kezdete előtt egy váratlan esemény árnyékolta be a Dancing with the Stars negyedik évadának előkészületeit: Hunyadi Donatella a sürgősségi osztályon találta magát. A nagy nap szombaton esedékes, és a hírességekből álló párosok fokozott erőbedobással készülnek a bemutatkozásra.

Azonban egyik gyakorlás során az előzetes várakozásoktól eltérően tragikus baleset történt: Donatella és táncpartnere olyan szerencsétlenül ütköztek össze, hogy emiatt azonnali orvosi ellátásra volt szüksége. A részletek egyelőre nem ismertek, de mindenki reméli, hogy Donatella hamarosan visszatérhet a parkettre.

Hétfő délelőtt volt az első száraz próba, be voltak állítva a fények, a teljes díszlet: és akkor tánc közben összefejeltünk Dénessel!

A Dancing with the Stars televíziós show negyedik évadának közeledtével az izgatott nézők és rajongók alig várták, hogy kedvenceiket újra a parketten láthassák. Azonban, még mielőtt a kamerák bekapcsoltak volna, a próbák során egy váratlan esemény borzolta a kedélyeket.

Ezt mondta Hunyadi Donatella:

„Hamar feleszméltem, és jól éreztem magam, de azt mondták, akik látták, hogy annyira durván nézett ki kívülről, hogy szerintük jobb, ha megnéz egy orvos, így beugrottam a sürgősségire, nehogy agyrázkódásom legyen! Végül kiderült, hogy nincs gond, és délután már újra a stúdióban voltam

AJÁNLÓ: Ekkor érkezik a 2023 októberi nyugdíj és a kiegészítő nyugdíjemelés >>>

Az arcom jobb oldala és a jobb szemem tiszta pukli, monokli, lesz dolguk a sminkeseknek! Érdekes, Dénes teljesen épen átvészelte az esetet. Nem hibáztatom őt, sőt, biztosan az én hibám lehetett, elvéthettem egy lépést, és összecsapódtunk. Dini nagyon vigyáz rám a próbákon is. Ez a szerencsétlen eset nem szegte kedvem, izgatottan várom a szombatot!” – Mondta a Ripostnak Hunyadi Donatella.

A fiatal modell és táncos partnere, Dénes egy heves mozdulat során fej-fej mellett ütköztek, mely miatt Donatella pillanatnyilag elveszítette tudatát. Bár gyorsan összeszedte magát, azonnali orvosi ellátásban részesült, hogy bizonyosodjanak afelől, nem szenvedett-e agyrázkódást.

A baleset mindössze egy pillanatnyi megijedést okozott nekik, sérülés nélkül. Donatella kiemelte, mennyire odafigyel rá Dénes az edzéseken, és nem okolja a történtekért. Lelkesen készülnek a hétvégére, amikor is a show keretében élőben lépnek színpadra.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *