Özönlenek a gratulációk Demcsák Zsuzsának:

Ismét eljegyezték a tévést? Gyakorlatilag egy emberként döbbentek le Demcsák Zsuzsa rajongói, amikor hétfő délután megjelent egy poszt a tévés kézfejéről, a gyűrűs ujján egy mutatós ékszerrel. A poszthoz ugyanis a következőt írta: És igent mondtam!

ermészetesen azonnal elkezdtek özönleni a gratulációk, bár valójában senki sem tudja pontosan, ki is lehetett az, aki meghódította Zsuzsa szívét.

Mint ismert, a tévés első házassága igen csúnya véget ért. Később, az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai fiatalemberrel, Krishannal, akivel végül összekötötték az életüket. Sajnos azonban végül ez a szerelem is válással végződött. Azóta nem sokat lehetett tudni arról, van-e valaki Zsuzsa életében.

Nyáron még arról beszélt: nyitott lenne egy új kapcsolatra, de nehéz olyan férfit találnia, aki megfelelő háttérrel, élettel, stílussal, intelligenciával rendelkezik.

Vajon rátalált erre a bizonyos férfira és ilyen hamar úgy érezték, hogy eljegyzéssel kell megpecsételniük a kapcsolatukat? Vagy csupán a követőivel viccelődik a műsorvezető? Ki tudja…

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *