Tragikus baleset történt: Mentőautó gázolt halálra egy édesapát

Felfoghatatlan tragédia: meghalt a kétgyermekes édesapa, miután elgázolta egy mentőautó. A szemtanúk jelentkezését várják a rendőrök.

Robert Bromwellt szerda hajnalban, 1 óra körül ütötte el egy mentőautó a skóciai Oban városában. A 39 éves, kétgyermekes édesapa nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították.

Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék az életét, azonban a férfi csütörtökön belehalt a sérüléseibe.

A családja által kiadott közleményben a férfit két fia szerető apukájaként és vicces figuraként, pimasz mosollyal jellemezték – írja a Bors. “Az arcán mosoly nélkül soha nem lehetett látni Hogant és egy kis viccet is mindig tartogatott magánál.

Ez egy megrázó veszteség, és mindenkinek hiányozni fog, aki ismerte őt. Szeretetteljes apja volt két fiának, Kaidennek és Kai-nak, és csodálatos testvére volt Emmának, Philnek, Dave-nek és Theresának. Családként most teljesen le vagyunk sújtva és összetört a szívünk. Az élet nem lesz ugyanaz nélküle” – áll a közleményben.

Archie McGuire őrmester az eset kapcsán elmondta, hogy teljes körű vizsgálatot folytatnak, és várják a szemtanúk jelentkezését.