Leesik az állad – Ő az az ismert magyar színész, aki újfent elrabolta Szabó Zsófi szívét

HÍREK Admin Saturday 21st September 2024

Szabó Zsófi, aki az utóbbi időben különösen visszafogottan kezeli magánéletét, most egy személyes titkot osztott meg a TV2 Mokka című műsorának élő adásában. Azóta, hogy felbontotta eljegyzését Shane Tusuppal, a színésznő kerüli a nyilvánosság előtti megnyilvánulásokat magánéletéről, és leginkább kisfiával, Mendellel tölti idejét.

Azonban a hétfői műsorban egy különleges emléket idézett fel, amely sokakat meglepett. Gyermekkori rajongás Nagy Sándor iránt. A Mokka hétfői adásában Pachmann Péter köszöntötte a születésnapját ünneplő Nagy Sándort, aki Feke Pál társaságában jelent meg a stúdióban. Zsófi, aki édesapja révén gyermekkora óta közel áll a színházi világhoz, meglepő vallomást tett arról, hogy egykoron Nagy Sándor rabolta el a szívét. “Emlékszem, hogy még kislány voltam, amikor láttalak téged színpadon, ahogy apukámmal együtt játszottatok. És tudom, hogy oda meg vissza voltam érted.

A múltban persze” – mondta mosolyogva a színésznő, ezzel felfedve gyermekkori rajongását a népszerű színész iránt.

Nagy Sándor és Zsófi édesapja, Szabó Gyula, együtt szerepeltek a székesfehérvári színház előadásában, ahol a “Diótörő és Egérkirály” című darabot játszották. Nagy Sándor is emlékezett a közös munkára, és hozzátette, hogy ezek az emlékek különösen kedvesek számára.

“A Diótörőt játszottuk akkor Székesfehérváron, és valóban még az édesapja is benne volt az előadásban” – mesélte Sanyi, miközben visszaemlékezett azokra az időkre, amikor még Szabó Gyula is része volt a színházi társulatnak.

Barátság Feke Pállal: Az adás során szó esett arról is, hogy Nagy Sándor és Feke Pál barátsága is ezekből az időkből ered. “2003-2004 körül, azon a bizonyos Diótörő és Egérkirály előadáson, Székesfehérváron dolgoztunk először együtt. Amikor még ott volt Gyuszi bácsi” – emlékezett vissza Sándor, ezzel felidézve a közös színházi élményeket.

Szabó Zsófi vallomása nemcsak meglepte a nézőket, hanem egy kis bepillantást is adott a színésznő gyermekkori emlékeibe, amelyek mélyen összefonódtak a színház világával. Bár ma már másképp látja ezeket az érzéseket, Zsófi nosztalgikus mosollyal idézte fel azokat a pillanatokat, amikor Nagy Sándor volt az első szerelme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *