Feladta! Szívszorító hír jött Falusi Mariannról

HÍREK Admin Saturday 21st September 2024

Szívszorító, amit Falusi Mariann elárult:

Ennyi volt.

Mint már megírtuk, Falusi Mariann nehezen tudja túltenni magát Lang Györgyi halálán.

„Apuci már rég elment, tavaly Anyuci és Györgyi is, aki olyan volt, mint a testvérem. Mostanra egyedül maradtam, más rokonom nincs, de szerencsére nagy baráti társaság vesz körül, rájuk mindig számíthatok”- mesélte Mariann nemrég, aki gyakran visszajár Lang Györgyi házába.

A minap pedig Lola és Keller Adél társaságában a szerelmi életéről, jobban szólva a magányáról beszélt Ábel Anita új műsorában – szúrta ki a Blikk. Az énekesnő őszintén mesélt arról, hogy szinte egész életében egyedülálló volt, bár volt több hosszabb kapcsolata is, amiben 3-7 év közötti időket éltek meg.

“Egy papagáj, kettő teknős, és egy kutya.

Teljes mértékig magányos vagyok, mint ahogy mindig is voltam.

(…) Most nincs senki. (…) Egyedül vagyok, most éppen ez a jelenlegi státuszom”

– árulta el Falusi Mariann, aki arról is beszélt, hogy pontosan olyan nehéz 60 év felett társat keresni, mint bármilyen más életkorban.

Feladta az online társkeresést
“A beszélgetés hiányzik mindenkinek, az itt a nagy a baj, hogy személyes kapcsolatok nincsenek” – jelentette ki Falusi Mariann, aki már az online társkereséssel is próbálkozott, de nem járt sikerrel. Ahogy mesélte, két emberrel találkozott: az egyik az unokáinak kért autogramot, egy másik férfi pedig szürke zokni-barna szandál kombóban jelent meg.

Ott adtam fel

– fűzte hozzá Falusi Mariann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *