Megtalálták a Tiszában eltűnt két tinédzser és férfi holttestét

HÍREK Admin Sunday 7th July 2024

Mint írtuk, hárman eltűntek a Tiszában Tokajnál. Információink szerint tegnap este egy járókelő arra lett figyelmes, hogy Tokajnál a vasúti híd közelében a stégnél ruhák, cipők és egy kutya várakoznak elhagyatva. A kutyat nem engedett a ruhákhoz.

Az adatgyűjtést követően, valamint a hozzátartozók bejelentése alapján azonnal megkezdik a keresést. Úgy tudjuk, hogy két tinédzsert és egy 40 év körüli férfit keresnek a Tisza tokaji szakaszán. A stégen az eltűnt személyek ruháit, cipőit és mobiltelefonjait tal.

A keresésben a Nyíregyházi Tűzoltó és Vízimentő Egyesület speciálisan felszerelt hajója is részt vesz. Friss hír: Megtalálták a Tiszában eltűnt két tinédzser és egy férfi holttestét.

A 49 éves férfi, aki tegnap este tűnt el két tinédzserrel együtt a Tiszában Tokajnál, holttestét megtalálták – értesült a 24.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a férfi holttestét a helyszín közelében találták meg A Szerencsi Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit Úgy tudjuk, hogy a fiú a 49 éves férfi rokona, a lány pedig a kamaszfiú barátnője volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *