Szabó Zsófi megmutatta idős milliárdos kedvesét! Lehidalsz, ha meglátod, hogy ki ő:

HÍREK Admin Thursday 4th July 2024

Végre révbe ért Zsófi? Az elmúlt közel három évben a Reggeli egykori háziasszonyát egymás után érték a szívszaggató magánéleti csalódások.

2021 januárjában egy könnyekkel teli interjúban jelentette be, hogy gyermeke édesapjával Zsolttal négy és fél év házasság után elválnak. Alig egy év múlva a műsorvezető már Shane Tusup szerelmeként tervezte a jövőt, ám eljegyzésük után pár hónappal a kapcsolatnak vége szakadt. Akkor úgy tűnt, a 34 éves celeb jó időre bezárja a szívét, és minden szabadidejét a kisfiának szenteli.

Így is történt, de a szívnek nem lehet parancsolni: a Blikk információi szerint Szabó Zsófi mert újra nyitni és egy ideje újra közel engedett magához egy férfit. Találkozgatni kezdtek, külföldre is utaztak, hogy még jobban megismerhessék egymást.

Nem ilyen férfit képzeltek mellé

Zsófi láthatóan nagyon boldog. Igaz, elsőre nem egy ilyen férfit képzeltem volna mellé, hiszen új párja láthatóan idősebb nála, de az tény, hogy a tenyerén hordozza őt, elhalmozza minden földi jóval

– árulta el az informátor.

A Blikk munkatársai azt is kiderítették, hogy ki a titokzatos férfi. Az információk szerint egy tehetős külföldi üzletemberről van szó, akinek Magyarországon is vannak érdekeltségei, így gyakran megfordul hazánkban.

Ő lehet a titokzatos úriember:

Reménykednek, hogy jóra fordul a sorsa

A műsorvezető barátai abban bíznak abban, hogy Zsófi végre egy idősebb, tapasztaltabb és a nyilvánosság előtt kevésbé ismert férfi mellett talán végre tényleg boldog lesz. Nem hiába kívánják ezt, hiszen Tusup és a volt férje előtt sem volt kimondottan sikeres a szerelmi élete. Korábbi párjai között van Mártha Imre, a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatója, vagy a hazai média egykori rosszfiúja, a tavaly elhunyt Berki Krisztián.

Tíz éve volt munkahelyén találta meg párját, a Jóban Rosszban akkori producerével, Nagy Tamás Grande személyében, ám sem ez, sem a későbbi kapcsolatai nem bizonyultak tartósnak. Számos félresikerült szerelem után sokan szurkolnak azért, hogy Zsófi végre megtalálja a boldogságot.

Forrás: Blikk.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *