Hivatalos! Visszatér Varga Judit – ERRE készül

Hivatalos! Visszatér Varga Judit – ERRE készül

Varga Judit visszatér az üzleti életbe! Partnerével, Windisch László nem bánják, ha keverik a munkát a magánélettel.

A pár ugyanis úgy döntött, közös asztalos céget alapít, aminek a neve Picidae Famíves Kft. lett. 

A cég főtevékenységének az „egyéb bútor gyártása” opciót jelölték meg, és az is kiderült, hogy a vállalatot 5 millió forintos jegyzett tőkével indították útnak.A cég székhelye az Állami Számvevőszék elnökének lakcíme lett, ám az ügyvezetői pozícióban már Varga Juditot, hazánk egykori igazságügyi miniszterét jelölték meg. A Telex kiszúrta, honnan jöhetett a név, ugyanis a Picidae a harkályfélék latin megfelelője.

Ebben képzeli el a jövőjét

A Blikk is megírta, miszerint Varga Judit márciusban elárulta, hogy asztalosnak készül, amikor Hajdú Péternek adott interjút. Az interjú során az egykori igazságügyi miniszter úgy nyilatkozott, neki a politika inkább „a szolgálat felől volt megközelítve”, és az számára csak egy életszakasz volt, de kiemelte, hogy a nehézségek ellenére is fantasztikusnak élte meg.

Ugyanakkor most egy gyermekkori álmát teljesíti be azzal, hogy beiratkozott egy asztalosképzésre. – Ha ez az egész őrület, ami itt most zajlik, engedi azt a szabad szellemi kapacitást nekem, hogy tudjak tényleg a fafajtákkal foglalkozni – mert a múlt héten kezdődött és bő egy évig tart –, akkor kapok majd – ha jól csinálom – egy középfokú szakmai képesítést. Szeretném komolyan venni ezt a dolgot – nyilatkozta akkor a háromgyermekes édesanya.

Windisch László pedig a megfelelő partner lehet az egykori igazságügyi miniszternek, ugyanis neki már 2020 óta van asztalos végzettsége. Varga Judit már hónapok óta egy párt alkot új párjával, de a magánéletükről nem lehet sokat tudni.

Windisch jelenleg a legjobban kereső állami tisztviselő. A fizetése megközelíti a havi bruttó 6,2 millió forintot, ami idén tovább emelkedik, hiszen a bérét mindig az előző évi átlagkereset tizenkétszeresében határozzák meg.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *