Ebben a percben jelentették be a lesújtó hírt Szoboszlai Dominikról, egy ország imádkozik érte! – SZÖRNYŰ ami történt:

HÍREK Admin Friday 5th July 2024

Zokognak a rajongók. A magyar labdarúgó-válogatott parádés győzelmet aratott a skótok felett a vasárnapi Európa-bajnoki mérkőzésen, ezzel életben tartva továbbjutási esélyeit.

Csoboth Kevin utolsó percben belőtt góljával a csapat 1-0-ra verte Skóciát; azóta nemzeti hősként ünneplik a fiatal csodacsatárt.

Szoboszlai Dominik, a Liverpool sztárja és a magyarok csapatkapitánya a mérkőzés után osztotta meg gondolatait a csapat teljesítményéről, saját állapotáról és Varga Barnabás súlyos sérüléséről.

Az egész csapatra büszke vagyok, mert nem adtuk fel.

Csoboth Kevin megérdemelte ezt a gólt, kiskorom óta ismerem, láttam, hogy mennyi munkát tett bele. Még akkor is, amikor nem úgy jött ki neki a lépés.

Megérdemelte – mondta Szoboszlai Dominik, aki arról is őszintén beszélt, amit már sokan sejtettek: sajnos nincs topformában. Voltam már jobb állapotban is, fáj mindig a lábam.

Az utóbbi két napot regenerációra használtam. Most remélem, lesz időm regenerálódni a következő meccsre, jól leszek. (…)

Boldogság van, de Barnira is gondolok, úgy vélem, sokkal fontosabb az ő gyógyulása, mint az, hogy maradt reményünk a továbbjutásra.

Nem lehettünk annyira felszabadultak, de aztán jött a hír, hogy jobban van. Én voltam az első, aki odament hozzá, láttam mi van, nem értem a protokollt, miért nem rohannak ilyenkor a mentősok a hordággyal, ez mindenkiben kérdés.

Remélem, mindenki észbe kapott, mert pár másodperc életet menthet. Remélem, soha többé nem kell ilyet átélni. Ezzel valamit kell csinálni, mert gyalogoltak a hordággyal, miközben Barni az életéért küzdött” – fogalmazott Szoboszlai Dominik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *