Most érkezett a hír Verebes Istvánról! Családja sírva közölte az országgal:

HÍREK Admin Monday 24th June 2024

Már hat éve, hogy Verebes István hallókészüléket használ, amelyet 600 ezer forintért szerzett be. A készüléket napközben viseli, és éjszaka tölti fel. Az új filmje, a “Királytalálkozó” forgatásán azonban némi kellemetlenséggel kellett szembenéznie, mivel esti jeleneteket is forgattak. Emiatt a hallókészülékét nappal kellett töltenie, ami néha problémát okozott.

A Nemzeti Film Intézet támogatásával jelenleg egy új magyar történelmi filmet forgatnak Majkpusztán “A Királytalálkozó” címmel. Verebes István Szilézia idős fejedelmét alakítja a filmben, amelyre közel negyven év szünet után vállalt újra szerepet.

Hogyan Süketült Meg Verebes István?

Verebes István hallásvesztése fokozatosan alakult ki az évek során. Az idősödéssel járó hallásromlás, az úgynevezett presbycusis, valamint a hosszú távú hangos zajnak való kitettség okozhatta a problémát. Az évtizedek során szerzett színházi és televíziós tapasztalatok során valószínűleg számos alkalommal volt kitéve hangos zajoknak, ami hozzájárulhatott hallásának romlásához.

A hallókészülék használata jelentősen javította életminőségét, lehetővé téve számára, hogy továbbra is aktívan részt vegyen a művészeti életben. Az új film forgatása során azonban a töltési idő miatti kihívások új megoldásokat igényeltek a színész számára.

Verebes István gazdag művészi pályafutása során számos színházi és televíziós produkcióban szerepelt. Több évtizedes karrierje során jelentős hatást gyakorolt a magyar színházi és televíziós életre, és most is aktívan hozzájárul az új generációk oktatásához és inspirálásához.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *