1 perce érkezett: Megnősült Sebeők János! Ez igen! Nem akárkit vett el feleségül! Mutatjuk fotóval:

HÍREK Admin Friday 28th June 2024

Tizenhárom éve már, hogy a kétezres évek egyik legnépszerűbb írója és filozófusa, Sebeők János végleg leszámolt a nyilvánossággal és visszavonult.

Most azonban újra hallatott magáról: a Blikknek elárulta, hogy nemrég megnősült. A 65 éves filozófus, publicista, író – aki a celebvilág állandó szereplője volt 2003 és 2009 között – 30 év után vette feleségül a párját, Erikát.A ceremónia szűk körű, de annál bensőségesebb volt, csak a pár és két tanú volt jelen.

“Édesanyám, aki nagyon szerette a páromat, azt akarta, hogy egyszer házasodjunk össze… megtettük. Az esküvő másik oka az volt, hogy egy olyan egészségügyi krízisbe kerültem a vesém miatt, hogy úgy tűnt, a következő hónapot sem élem meg.

Szerettem volna úgy meghalni, hogy Erika az özvegyem lehessen, de szerencsére nem így lett, jobban vagyok” – mesélte Sebeők János, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy az elmúlt évei a gyászról szóltak: Tíz éve ugyanis elvesztette imádott édesanyját, a József Attila-díjas költőt, Sebők Évát. “Csak mostanra tudtam valamelyest feldolgozni az elvesztését.

Mindent elkövettem, hogy felépüljek, pszichológus segítségét kértem és öngyógyítást is folytattam” – vallotta be az író, filozófus, akinek már egyáltalán nem hiányzik a celeblét és a nyilvánosság.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *