Óriási változás jön a DIGI ügyfeleinek, íme a részletek!

HÍREK Admin Sunday 30th June 2024

A szórakozás és pihenés kedvelőinek kivételes lehetősége nyílik a pünkösdi hosszú hétvégén, ugyanis a Digi szolgáltató bejelentette, hogy május 16. és 22. között kódolatlan napokat tart az HBO csatornán.

Ez azt jelenti, hogy az előfizetés nélkül is elérhető lesz a csatorna azoknak, akik rendelkeznek digitális díjcsomaggal a Digi-nél.

Az HBO kínálatában a nézők díjnyertes, saját gyártású amerikai és magyar sorozatokat, dokumentumfilmeket, valamint hollywoodi kasszasikereket és koncerteket találhatnak.

Az ingyenes időszak alatt például látható lesz a “Sárkányok háza” című amerikai fantasy-drámasorozat, amelyet George R. R. Martin és Ryan J. Condal készített az HBO-nak.

A sorozat azoknak is ajánlott, akik szerették a “Trónok harca” világát, hiszen hasonló izgalmas és fordulatos történettel várja a nézőket.

A “Sárkányok háza” cselekménye nagyjából 200 évvel a “Trónok harca” eseményei előtti időkben játszódik, és a Hét Királyságok világába repíti a nézőket.

Az előzménysorozat a Targaryen-dinasztia történetét dolgozza fel, betekintést nyújtva azokba a politikai intrikákba, családi drámákba és hatalmi harcokba, amelyek az évszázadok során formálták Westeros történetét.

Az HBO csatorna egyik legnépszerűbb tartalma Európában, beleértve Magyarországot is, és a legújabb amerikai premiereket egy időben láthatják a magyar nézők. Tehát a hosszú hétvégére érdemes előkészíteni a nasit, mert bőven lesz látnivaló a csatornán az ingyenes napokon is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *