Hatalmas botrány! Megtámadták Kovács “Kokó” Istvánt

Hatalmas botrány! Megtámadták Kovács “Kokó” Istvánt

Kovács „Kokó” István olimpiai bajnok bokszoló az ATV #Bochkor című műsorában mesélt egy görögországi nyaralás során történt incidensről, amelyben Bernardo Bertolucci olasz rendező fiával keveredett verekedésbe.

Elmondása szerint barátaival épp a szállodájukhoz sétáltak, amikor a híres rendező fia összetűzésbe keveredett velük. „Gyönyörű topmodell felesége volt a férfinak, de mi tényleg rá se néztünk” – emlékezett vissza Kovács. Bertolucci fia azzal vádolta meg őket, hogy meg akarták erőszakolni a feleségét, majd megragadta egyik társuk kezét.

„Ő nem volt erre felkészülve, nem akart verekedni” – mondta Kovács, hozzátéve, hogy próbálta megállítani a férfit, de mivel az nem hagyta abba, kénytelen volt védekezni. „Nem emlékszem pontosan, hány ütést adtam le, de gyorsan vége lett az egésznek” – mesélte. A verekedő férfi a bozótba esett, és megsebesült.

Másnap a hotelben a férfi, látszólag nem ismerte fel őket, de később a szálloda igazgatója figyelmeztette Kovácsot, hogy a férfi panaszt tett ellenük, és azt állította, hogy meg akarták erőszakolni a feleségét. „Mondtam az igazgatónak, hogy ha a férfi akar visszavágót, benne vagyok, de nem megyek el vallomást tenni, mert nyaralok” – zárta le a történetet Kovács.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *