JAJ NE! Pszichiátriára került és 38 kiló lett a TV2 sztárja!

JAJ NE! Pszichiátriára került és 38 kiló lett a TV2 sztárja!

Balogh Szimonetta barátnőjével, Gelencsér Tímeával együtt szerepelt a TV2 Ázsia Expressz nevű tévéműsorban.
Szimonetta őszinte volt a testképzavarai és saját életének nehezebb időszakai tekintetében. A TV2 Ázsia Expressz című műsorban megismert fiatal nő elmondta, hogy csupán 38 kilogra

Az én történetem ott kezdődött, hogy először bulimiás tüneteket tapasztaltam, amikor megpróbáltam magam hánytatni, hogy lemenjen pár kiló. Nagyon tetszett, ahogy egyre inkább fogytam.

Azonban hamarosan észrevették a családban, hogy gyakran járok a vécébe hánytatni magam, és később a környezetem is észrevette a hányásszagot. Ez kellemetlen volt és nem akartam vele dicsekedni, ezért próbáltam óvatosabb lenni. Később már magamnak is károsodást okoztam, mert a gyakori eset miatt fájni kezdett a torkom – mesélte Szimonetta a Talk TV műsorában.

Szimonetta a beszélgetés során elárulta, hogy mindig kitűzött maga elé egy ideális súlyt, aminek elérésétől boldognak érezte volna magát. Azonban amikor ez a cél sikerült, csak rövid ideig tudott örülni neki, mert mindig újabb és újabb célokat tűzött ki maga elé.

Még 17 évesen is, amikor már kórosan soványnak számítottam, folyamatosan küzdöttem a testsúlyommal. Rengeteg időt töltöttem különböző pszichiátriákon, de csak az egyikben, ahol végül kezdtem hízni és súlyt szedni magamra, kerültem be olyan alacsony súlyban, hogy az elképzelhetetlenül vékony voltam.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *