Tóth Gabi mindenről kitálalt: Krausz Gábor ennek biztosan nem örül majd

Tóth Gabi mindenről kitálalt: Krausz Gábor ennek biztosan nem örül majd

Az ismert énekesnő, Tóth Gabi, világossá kívánt tenni, hogy házassága már a végéhez érkezett, amikor új szerelmi kapcsolata kezdődött a „Fricska” nevű táncossal. Az igazságot szerette volna tisztázni az eseményekkel kapcsolatban.

Tóth Gabi, aki személyes menedzsere révén 30 millió forintot meghaladó összeget kapott a Szerencsejáték Zrt.-től, egy Instagram-bejegyzésben írta le azokat az indokokat, amelyek miatt eddig nem nyilatkozott házasságának felbomlásáról Krausz Gáborral.

„Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg, nem akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet. Nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam, de egyre több neve elhallgatását kérő »ismerős« jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban. Tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért, és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog, és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságért??” – fogalmaz az érzelmes bejegyzésben.

Tóth Gabi kijelentése alapján hűséges volt férjéhez, és állítja, hogy csak a házasságuk lezárultával kezdett el ismerkedni Papp Máté Bencével.

Az énekesnő szerint már hosszú ideje megpróbáltak mindent megtenni kapcsolatuk megmentéséért, és abban mindketten osztoznak a felelősségben, de mégis őt terhelik a kialakult helyzetért. Krausz Gábor nyilatkozata néhány kellemetlen utalást tartalmazott, amelyek miatt sokan félreértették a helyzetet, és megcsalásra gyanakodtak, amit Tóth Gabi úgy ír le, hogy ez indította el a „szarcunamit”.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *