Ma reggel holtan találták az ismert 34 éves bajnokot

Ma reggel holtan találták az ismert 34 éves bajnokot

Tragikusan fiatalon hunyt el.

Brazília fővárosában, Rio de Janeiróban szerda délután élettelenül találták az ágyában a 34 éves Rhayara Moraist, aki nemcsak az erőemelésben nyújtott kimagasló teljesítményt, hanem az online világban, influenszerként is nagy népszerűségre tett szert. A rendőrség jelenleg vizsgálja a tragédia körülményeit.

Morais holtteste körülbelül hat napon keresztül lehetett otthonában, mielőtt egy aggódó barátja rátalált volna. A szomorú felfedezés után a rendőrség nyomozást indított az ügyben. Bár a halál pontos okáról egyelőre nincs hivatalos információ, a hatóságok nem zárták ki sem a természetes halál, sem a bűncselekmény lehetőségét.

Morais hatalmas követőtáborral rendelkezett az Instagramon és a Tiktokon egyaránt, ahol az erőemelés világában elért sikereit és mindennapi életét, edzéseit osztotta meg rajongóival. Két éve kezdte el ezt a sportot űzni, és hamarosan regionális erőemelő címet szerzett magának. Az online közösségekben nagy népszerűségnek örvendett, és szponzorokból sem volt hiány.

A közösségi média reakciói vegyesek voltak. Követői azt sugallják, hirtelen betegség következtében, álmában érhette a halál.

Morais szomszédai meglepetésüket és sajnálatukat fejezték ki az esemény miatt. “Mindennap találkoztam vele az épületben, meg vagyok döbbenve. Udvarias és rendkívül vidám ember volt” – nyilatkozott egy szomszéd, míg egy másik hozzátette: “Nem hiszem el. Gyakran futottam vele össze a liftben, és mindig nagyon kedves volt.

Nyugodj békében, Rhayara Morais!

Az erőemelő egyik fotója az Instagramján:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *