Varga Judit sírva mondta el Hajdú Péternek, hogyan kínozta Magyar Péter – Videó

Varga Judit sírva mondta el Hajdú Péternek, hogyan kínozta Magyar Péter – Videó

Varga Judit, az egykori igazságügyi miniszter, Hajdú Péter YouTube csatornáján, a Frizbi TV-n osztotta meg fájdalmas történetét, amelyben őszintén beszélt Magyar Péter exférje általi bántalmazásról.

A volt miniszter részletezte azokat a megrázó eseményeket és kihívásokat, amelyekkel házasságuk alatt szembesült.


Varga elmesélte, milyen nehézségekkel kellett megküzdenie, különösen, amikor felfedezte, hogy férje titokban felvételeket készített róluk. “Magyar Péter folyamatosan zsarolt engem” – emlékezett vissza Varga, hozzátéve, hogy férje fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza házasságuk intim részleteit.

Varga Judit meghatóan beszélt arról, mennyire megalázónak érezte a helyzetet, különösen, amikor a nyilvánosság előtt kellett szembenéznie a történtekkel.

“Szörnyen megalázó helyzet ez számomra, és korábban is igyekeztem távol tartani magamat a bulvártól” – mondta a volt miniszter. Említette, hogy bár a kapcsolat elején minden rendben volt, később a férje viselkedése drasztikusan megváltozott.


Varga Judit arról is beszélt, hogy férje negatívan nyilatkozott családjáról, mondván: “Mit kell azokkal a prolikkal találkozni?” A volt miniszter hangsúlyozta, hogy férje által gyakorolt nyomás és fenyegetések miatt érezte magát folyamatosan sakkban tartva.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *