Most érkezett a rossz hír Erdei Zsoltról! Sajnos megtörtént a legrosszabb! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Zsolt…

„Ez egy hosszú folyamat volt. Jött először a mellrák, a kórházban kivették a csomókat.

Utána nem volt gond egy darabig, de valamilyen rutintüdőszűrésre elment, és felfedeztek a tüdejében egy-két tumort.

Utána agydaganat is lett, végül áttétek lettek a szervezetében” – mesélte az egykori ökölvívó, aki őszintén bevallotta, hogy a sok nehézség után, amikor már méltatlan állapotba került Gizi néni, ő maga fohászkodott, hogy legyen vége az asszony életének.

A mai napig nem tudta feldolgozni a történteket, könnyes szemmel emlékezett vissza szeretett édesanyjára a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában.

„Otthon volt, nem ment kórházba. Szépen lassan láttuk elsorvadni. Morfiumot kapott, hogy ne éljen meg olyan fájdalmakat és akkor kiszállt… Nem volt ott… D

e voltak olyan pillanatok, amikor visszajött” – az egyik ilyen alkalom akkor volt, amikor unokáját az ölébe ültették, azonban utána újra elvesztették.

„Ott volt az egész család, amikor letérdeltem elé és könyörögtem: „Anyuci, menj el, itt vagyok, vigyázok az egész családra.” Egy-két napra rá el is ment” – tette hozzá könnyben úszó szemekkel, de kiemelte: a család azóta is összetart. 

„Túl korán ment el, és ilyenkor az ember picit elveszíti a hitét. Nagyon családcentrikus volt, az unokái voltak a mindenei, megérdemelte volna még, hogy a legkisebbel is találkozzon és az ölében tarthassa. Ráadásul Vilmoska nagyon hasonlít is rá, főleg a szeme, ami ugyanolyan kék, mint az övé volt.

Mintha az ő reinkarnációja lenne” – magyarázta Erdei Zsolt, akinek most is összeszűkült a torka édesanyja emlékétől. „A szüleim korán elváltak, az anyukám egyedül nevelt fel.

A második házassága sem sikerült jól, én pedig a családfő, családfenntartó szerepét kaptam. Nehéz élete volt, én pedig végigkísértem ebben.

Összekovácsolt minket a sok megpróbáltatás, de a mi kapcsolatunkat mindig is a szeretet határozta meg, ez volt a kulcs” – mondta el a Madár becenévre hallgató ex-boxoló a Blikknek.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *