1 perce érkezett Somos Andrásról!

Ő Somos András,az A TV és a magyar televíziózás legműveltebb,legszerethetőbb műsor vezetője volt…

még párnappal ezelőtt is Amikor Ő vezette az ATV FÓRUM műsorát ezrek ültek a készülékek elé, vagy fogtak telefont,hogy őt láthassák,hallhassák vagy beszélhessenek vele. Anno jogászként dolgozott a Helsinki bizottságnak és más civilszervezetnek is:

Ügyvédi hivatását mind a mai napig gyakorolja és bizony sok rászorultnak van szüksége áldozatos munkájára és kivételes jogi képességeire!

A minap az ATV START műsorát vezette Krug Emíliával a műsor vendége M.Z.Péter volt aki Kaleta Gábor büntetésévvel kapcsolatba megemlített egy általa és sok más “jogtudor “által is tévesen használt jogi kifejezést!

András jogi vénája azonnal működésbe lépet, megszólalásra késztette legyőzve műsor vezetői énjét kiigazította,helyre tette M:Z Péter téves,valótlan jogi értelmezését ! 

Somos Andrásnak igaza volt ! Csakhogy mások is tudják egy téves kiigazítás ,még nem bűnpartilás,csak a dolgok és fogalmak helyre tétele! 

Mivel ezt javítást ,sokan és az A TV vezetése is azonnal félre értelmezte,,András bejelentette televíziózós,sorvezetői Pállyájának, egyelőre a felfüggesztését.

Az Ő döntése,tiszteletben tartsuk!…..András hiányozni fog.Elsősorban a nézők ezreinek ,az ATV Fórum nézőinek… András sok szerencsét,egyenes gerincet és mi NÉZŐK VISSZAVÁRJUK!

U.i: Kaleta Gábort nem pedofilkáért ítélték el, gyermek pornográf képek birtoklásáért !…JOGTUDOROK! a birtoklás is bűncselekmény de külön büntetendő jogi fogalom!

András a JOGÁSZ a műsorban ezt tette helyre és ez nem Pedofilok pártolása.

Gondolkodó Szókimondó.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *