Most érkezett a hír Magyar Péterről

Bicskei Áldozatokért Folytatott Küzdelem: Gál András Ügyvéd Úr Munkássága

Magyar Péter nem áll le: „A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól”

Az elmúlt időszakban Varga Judit volt férje vált az egyik legtöbbet emlegetett alakjává a magyar közéletben. Ennek oka egyértelmű: a Partizán műsorában tett nyilatkozatában élesen kritizálta a kormányt, különös tekintettel Rogán Antalra, és ezt követően sorozatos Facebook-bejegyzésekben folytatta a Fidesz elleni éles bírálatokat.

Emellett kiállt a bicskei pedofilügyben érintett áldozatok mellett is, elnézést kérve tőlük, és most további lépéseket is tett ebben az ügyben.

Gál András ügyvéd úrral, a bicskei áldozatok képviselőjével kezdtem a mai napot. Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét
– írja a legújabb bejegyzésében. Elmondja, hogy ebben a világban rengeteg szörnyű sorssal, magára hagyott, kiszolgáltatott áldozattal és természetesen nem megfelelően működő állami rendszerrel és alulfizetett szakemberekkel találkozhat bárki, nem is beszélve a hosszú évekig elhúzódó jogi eljárásokról.


Azonnali konkrét lépések kellenek a szócséplés és a politikai kommunikáció helyett, hogy a bicskei szörnyűséghez hasonló esetek ne fordulhassanak elő.

A tett az első, a szó a második.

A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól
– írja, a bejegyzés zárásaként pedig a szokásos #nemfélünk taget választotta.

Íme Magyar Péter írása:

Gál András ügyvéd úrral, a bicskei áldozatok képviselőjével kezdtem a mai napot. Ügyvéd úr már több mint egy évtizede látja el kiszolgáltatott emberek, áldozatok probono jogi képviseletét.

Rengeteg szörnyű sors, magára hagyott, kiszolgáltatott áldozatok, rosszul működő állami rendszerek, alulfizetett szakemberek és hosszú évekig elhúzódó jogi eljárások.

Azonnali konkrét lépések kellenek a szócséplés és a politikai kommunikáció helyett, hogy a bicskei szörnyűséghez hasonló esetek ne fordulhassanak elő.

A tett az első, a szó a második.

A kormány két hét alatt odáig nem jutott el, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *