Terhes Krausz Gábor új barátnője… Tóth Gabi fortyog a dühtől

 táncművész a közösségi média felületein, különösen Instagram-oldalán keresztül sejteti, hogy február hónapban több izgalmas hírrel is szolgálhat követőinek.

A bejegyzés alatti hozzászólásokban rengeteg gratuláció olvasható, nem csak neki, hanem élettársának, Krausz Gábornak is.

A megosztott fotón Mikes!

Anna egy lenyűgöző, virágokkal ékesített ruhában tűnik fel, kezét pedig figyelemreméltó módon a hasán tartja, mintha valamit védelmezne. A fotó alatti felirat titokzatos üzenetet hordoz:

„Új kalandok előtt állunk…” – állapítható meg, egy babakocsi, egy cumi és egy szív emoji társaságában.

Ez a diszkrét, mégis sugallatos célzás azonnal felkorbácsolta a kommentelők fantáziáját, akik izgatottan kezdték megosztani találgatásaikat és jókívánságaikat.

Nem meglepő, hogy az információ hamar széles körben elterjedt, tekintettel arra, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor mindketten a magyar közélet szeretett szereplői.

Mindkettőjük arról ismert, hogy privát életüket inkább a nyilvánosság szeme elől távol tartják, ezért minden apró részlet, amely személyes életükbe enged betekintést, kiemelten nagy figyelmet generál.

A rajongók lelkesedése érthető, hiszen ha a sejtelmes utalások valóban egy új élet kezdetét jelentik, az nem csak Mikes Anna és Krausz Gábor életében hozna nagy változást, de a rajongók számára is újabb okot adna az ünneplésre. A közösségi média bejegyzésekben elhelyezett emoji-k és a kép kontextusa alapján sokan már most biztosak benne, hogy a pár hamarosan szülői örömök elé néz.

A hírességek magánéletével kapcsolatos hírek gyakran forrás nélküli találgatásokon alapulnak, ám ebben az esetben Mikes Anna Instagram bejegyzése adott egyértelmű okot a spekulációra. Mindazonáltal, amíg hivatalos bejelentés nem érkezik, addig a rajongók izgatottan várják a további fejleményeket, remélve, hogy a kedvenc párjuk valóban bővülő családról számolhat be a közeljövőben.

Krausz Gábor Újranősül, már azt is tudni, ki lesz a felesége ! 

Krausz Gábor újra megtalálja a szerelmet, már azt is tudjuk, ki lesz a párja.

Nem kérdés, hogy Krausz Gábor 2023-as éve nagyon mozgalmasra sikerült. Megélt csalódást a házasságával kapcsolatban, de szerencsére átélte a teljes boldogságot is a Dancing with the Stars műsorban. A sztárséf ugyanis megmutatta, hogy a táncparketten is helyt tud állni. A rajongók odavannak Mikes Annával alkotott duójukért, és bizony sokan bíznak abban, hogy nem csak a kamerák előtt lüktet közöttük a szív…

Lénárt Évi jósnő is elmondta, hogy erre milyen a valószínűség:

– Anna nagyon jó hatással van Gáborra, megszerettette vele a táncot. A tánc nemcsak a verseny miatt fontos Gábornak, hanem egy lelki megnyugvás is a számára a magánéleti drámák után – kezdte a Borsnak a sztárjósnő, aki bár azt látja, hogy a séf egy komoly kapcsolatra jelenleg nem áll készen, a jövőben viszont már annál inkább. És, hogy a rajongókat is megnyugtassuk: Anna is ennek a jövőnek lehet a része.

– Azt látom, hogy egy komoly kapcsolatra még nem áll készen, kell neki még egy kis idő. Viszont tagadhatatlan, hogy Annával jól kijönnek, és nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben még közelebb kerülnek egymáshoz. Még a házasság is benne van a pakliban – tette hozzá a parapszichológus.

Az, hogy működik közöttük a kémia, szemmel látható, a szombati adásban pedig még egy csók is elcsattant kettejük között.Hirdetés

A nyolc hétig tartó verseny után eldőlt, hogy ki lett a Dancing with the Stars negyedik évadának győztese. A döntőbe T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra kerültek be.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *