Kórházba került Baukó Éva! Sajnos a hír igaz: Élet halál közt lebeg Baukó Éva. Súlyos balesetet szenvedett! EZ történt pontosan:

Uncategorized Admin Sunday 7th July 2024

Kórházba került Baukó Éva! Sajnálatos hír érkezett nemrégiben. Budapest XIV. kerületének egy forgalmas kereszteződésében, a Nagy Lajos király útja és a Mogyoródi út találkozásánál egy személyautó ütközött egy menetrendszerűen közlekedő villamossal.

Az eset következtében a helyszínre érkező fővárosi tűzoltóság munkatársai azonnal hozzáláttak a villamosvonalat blokkoló jármű áramtalanításához.

Az ütközés miatt a mentőszolgálat is kiérkezett, és a baleset következtében a villamosforgalom is átmenetileg szünetel mindkét irányban, ahogy azt a katasztrófavédelem jelentette.

A helyszínen tartózkodó, nevét nem vállaló szemtanú a Blikknek adott információ szerint a balesetet szenvedő gépkocsi vezetője nem más, mint Baukó Éva, a ValóVilág korábbi résztvevője volt. A források szerint a mentők a helyszínről kórházba szállították.

Egy másik hozzászóló szerint Éva állapota rendkívül súlyos; élet és halál közötti állapotban van, mivel komoly sérüléseket szenvedett. Az esemény minden érintett számára rendkívül megterhelő, és reménykedünk Éva mielőbbi felépülésében. UPDATE:

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Baukó Éva szombaton érintett volt egy közlekedési balesetben a főváros XIV. kerületében, ahol járművével egy villamosnak ütközött, ezt követően pedig kórházba szállították. A valóságshow-ból ismert személyiség később nyilatkozatot is adott a történtekkel kapcsolatban.

A Borsnak adott interjújában elmondta, hogy valószínűleg egy pillanatra figyelmetlenné vált. Hozzátette, az eset során rendkívül megrendült, és több percig nem volt képes elhagyni a járművet. Az interjúban kiemelte, hogy egy rendőrnő buzdította arra, hogy sürgősen szálljon ki a kocsiból, a robbanás veszélye miatt – közölte a Bors. 

Ez a megrázó esemény ismét rávilágít a közlekedési biztonság fontosságára és arra, mennyire lényeges a folyamatos odafigyelés minden közlekedő részéről. Anyukám itt van nálam Budapesten, kitettem az Árkádnál. Én mentem tovább a Nagy Lajos király úton, és szerintem rutinból kanyarodtam jobbra a Mogyoródira, és már csak a csattanásra riadtam.

A villamos a kocsim jobb oldalát kapta el, így szerencsére nem történt személyi sérülés. Az ütközés után sokan szaladtak oda hozzám, mindenki nagyon kedves volt, ezúton is köszönöm nekik! Egy rendőrnő félve, hogy felrobban a kocsi, kiszállított az autóból. Aztán jött tűzoltó, rendőr, mentő, utóbbi be is vitt a kórházba.

Pánikrohamom volt, kaptam nyakmerevítőt, aztán kórházba vittek, ahol a lehetséges belső sérülések miatt csináltak röntgent, CT-t, ultrahangot.Összeteszem a kezem, hálát adok a sornak, hogy nem lett semmi bajom, és szerencsére a villamos utasai közül sem sérült meg senki!

Egyébként a humoromnál voltam a mentőben, megfújatták a szondát, mondtam, simán, hiszen 10 és fél éve nem iszom alkoholt!” – mondta Baukó Éva.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *