Lebuktak! Újra együtt a magyar sztárpár – ERRE mutatnak a jelek

Uncategorized Admin Sunday 7th July 2024

Dudás Miki és Szigligeti Ivett kilenc év után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják az életüket.

A rajongók azonban arra gyanakodnak, hogy ez a szakítás nem volt végleges… Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata sosem volt egyszerű…

Mielőtt bejelentették volna, hogy 9 év után elválnak egymástól, rengeteg pletyka keringett például arról, hogy már hónapok óta külön élnek, s már régóta nem alkotnak egy párt.

Természetesen ezeket a szóbeszédeket a páros első kézből cáfolta, ám azt sosem titkolták, hogy a házasságukat olykor hullámvölgyek nehezítik. Idén szeptemberben végül aztán beismerték, hogy hiába próbálkoztak, nem tudják már megmenteni a kapcsolatukat, de közös gyermekeiket továbbra is egyetértésben és szeretetben nevelik…

Kilenc év után sajnos Ivett-tel külön folytatjuk. A gyerekek persze közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön: már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk az elején.

A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljük– írta a közösségi oldalán a kajakos, aki kikérte magának, hogy harmadik félről szó lenne a kapcsolatukban. A Farm VIP alatt ugyanis pont a családja tartotta benne a lelket, ezért megdöbbentőnek tartja, hogy bárkinek eszébe jutott olyan, hogy ott, a forgatás alatt talált rá egy új (futó)románc.

Az viszont sokkal elképzelhetőbb gondolatmenet, hogy Mikire a régi románc talál rá, Ivett személyében. Nem először lenne rá ugyanis példa…

Lebuktak…
A rajongók már egy ideje árgus szemekkel figyelik a párost, reménykedve, hogy esetleg még együtt láthatják kedvenceiket.

Nos, úgy tűnik, hogy a türelem rózsát terem, és talán Mikiék újra visszataláltak a Paradicsomba. Ezt bizonyítja például az is, hogy a csinos modell már hetek óta a régi házból posztol, egészen pontosan abból a házból, ahová együtt költöztek Mikivel.

Ez persze nem igazol 100%-ban semmit, hiszen lehet, hogy korábban felvett képeket, videókat tesz közzé a sztáranyuka. Ám arra már nehéz magyarázatot találni, hogy az elmúlt napokat együtt töltötték a gyerekekkel a Balatonon, Szántódon. Mind a ketten ugyanabból a hotelból posztoltak, ugyanabban az időben…

Természetesen egymást nem jelölték meg a képeken, de a szemfüles rajongókat így sem tudták átverni. Ja, és nem utolsó sorban az is beszédes, hogy ismét követik egymást a közösségi oldalaikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *