Összetörtek, akik szerették: Most kaptuk a tragikus hírt Hódi Pameláról

GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉGGEL KÜZD HÓDI PAMELA! Évek óta komoly betegség gyötri Hódi Pamelát.

A sztáranyuka szenvedésére azonban nincs gyógymód, egyetlen dolog lehet ilyenkor a segítségére, ezt pedig rendszerint a közelében tartja. Hosszú éveken keresztül meggyűlt már a baja Hódi Pamelának egy rejtélyes betegséggel, ami bár csak időszakosan tör rá, rengeteg szenvedést okoz neki.

A sztáranyuka az úgynevezett Cluster-fejfájással küzd, erre a kórra azonban még az orvosok sem találták meg a megfelelő gyógymódot. Általában a fájdalmat a feszültség és a stresszes időszak idézheti elő, de Pamela szerint erre lehetetlen felkészülni.

A Ripost-nak most részletesen beszélt a betegségéről, sőt azt is elárulta, mi az egyetlen dolog, ami ilyenkor enyhíti a fájdalmát. „Szakközépiskolás voltam, mikor ez a betegség először jelentkezett. Mindig reggelente kezdődött a fejfájás, és akkor még nem tudtuk, hogy ez mi is lehet valójában.

Azt hittük, hogy a feszültség, és az iskolai stressz miatt fáj a fejem, nem tudtuk, hogy ez Cluster” – kezdte Pamela, aki ezek után el is feledkezett a betegségéről, hiszen pár évig tünetmentes volt. Jóval később azonban villámcsapás szerűen jelentkezett nála újra a fájdalom, először a terhessége előtt, majd Nati születése után.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *