Borzalmas tragédia történt ma reggel Óbudán

Vélhetően öngyilkossági szándékkal lépett az ablakpárkányra egy nő egy óbudai panelház 9. emeletén szerda délután, a következő percben pedig holtan feküdt az épület előtt. Bár senki sem ismerte a lakók közül, a szemtanúk sokkot kaptak a szörnyűségtől.

Számos rendőrautó érkezett a III. kerületi Apát utcába. A segélyhívó központot egy üzlet alkalmazottja riasztotta.

– Éppen zöldségeket csomagoltam, amikor egy tompa puffanást hallottam. Azonnal láttam, hogy egy középkorú nő fekszik a füvön, miközben az egyik kilencedik emeleti lakás ablaka nyitva áll.

Borzalmas látvány volt.

– Úgy vélem, azonnal meghalt, de ezt nem tudom biztosan. Az első gondolatom az volt, hogy segítséget kell hívnom. Jöttek is hamar a mentősök, de már semmit sem tehettek – mondta a Borsnak a fiatalember.

Mint kiderült, az érintett lakás hosszú ideje üresen állt. A kilencedik emeleten egy idős hölgyet találtunk otthon.

– Engem is kihallgattak a rendőrök, de csak annyit tudtam nekik elmondani, hogy régóta nem láttam itt senkit. A lakás tulajdonosa Ausztrá­liában él, olykor kiadja albérlőknek. Az érintett ingatlanban nagyon ritkán tapasztalható mozgás, néha azonban jön egy hölgy, akinek kulcsa is van. Ő szokott néha kiszellőztetni és takarítani, illetve a levelesládát üríteni. Úgy gondolom, hogy ő ugorhatott ki a lakásból – tájékoztatta munkatársunkat a lakó. Mivel a bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a rendőrség államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. 

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *