Zárt osztályra került a magyar énekesnő

„A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben” – mondta Czerovszky Henriett.

Nemrég ismét zárt osztályra került Czerovszky Henriett énekesnő, sok más mellett a Csinibaba betétdala, a Különös éjszaka előadója.Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen.

Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam– idézi a Blikk az énekesnőt, aki Fiala Jánossal beszélgetett a KeljFelJancsi YouTube-adásában. Fiala a műsorban felidézte, hogy az énekesnő legutóbb rátámadt azokra, akik bevitték volna, ezért rendőri kísérettel került kórházba.„Akkor már nem voltam képben…

A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben. Olyankor sokat képzelődöm” – mondta Czerovszky Henriett.

Az énekesnő felelevenítette, hogy gyerekként alkoholista mostohaapja verte, és lelkileg is terrorizálta, felnőttként pedig maga is az alkoholban keresett vigaszt.

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *