Borzalmas tragédia történt Magyarországon ma késő délután! Horror munkahelyi baleset történt

Horror a békéscsabai gyárban: forróvizes aknába zuhant egy nő! Az asszony a konzervgyárban, munka közben zuhant az aknába.

Beol egyik olvasója jelezte, hogy szörnyű, majdnem végzetes baleset történt kedden délután egy békéscsabai gyárban: egy ott dolgozó asszony munka közben egy forró vízzel teli aknába zuhant. Úgy tudni, hogy a másodfokú égési sérüléseket szerzett nőért mentőhelikopter érkezett, ők szállították életveszélyes állapotban a békéscsabai kórházba. 

Rózsika belezuhant a forró vízbe, mentőhelikopter vitte súlyos sérülésekkel kórházba.

Információink szerint az eset egy konzervgyár munkaterület történt, és egyelőre még nem tudják, pontosan hogyan zuhant az asszony a vízbe. Annyi azonban bizonyos, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálódik az ügyben, és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomozást rendeltek el, és nem csak a körülményeket, de a felelősség kérdését is vizsgálják, így munkavédelmi eljárás is indult. 

A balesetben megsérült családanya, Rózsika életéért most sokan aggódnak, mint ismerősei mondták, az asszony állapota még mindig válságos: 

– Amennyire mi tudjuk, még mindig súlyos az állapota, nagyon csúnyán összeégett a testének nagyobb felülete. Nagyon drukkolunk, hogy felgyógyuljon. 

Szüksége lesz minden erőre, hiszen a gyógyulás az ő esetében sajnos még csak az első lépés lesz, hiszen utána még hosszú hónapkon át utókezelés vár rá. De fel fog gyógyulni, erős asszony!

– mondták. 

Információink szerint a nőt imádott lánya várja haza, ismerőse szerint ő édesanyja mindene, érte bármit megtenne. 

 Sógornője egy kommentben jelezte: kizárt, hogy Rózsika felelőtlenül viselkedett volna a munkahelyén:

– Van egy lánya, aki miatt nem tenne olyat, aminek súlyos baleset a vége. Most a gyógyulás az első, a többi most másodlagos – írta az aggódó rokon. 

Ismerősei most a gyógyulásáért imádkoznak: 

– Csak reménykedünk benne, hogy rendbe jön, és lesz elég ereje a gyógyuláshoz. Bízunk benne, hogy a lánya iránti szeretete elég erőt ad neki a felépüléshez és az előtte álló harchoz  reménykednek az ismerősök. 

Forrás

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *